tiistai 13. elokuuta 2013

wanties for fall

Syysvaatteet ovat rantautuneet kauppoihin jo kesähelteillä, mutta itse kiinnostun aina syysmallistoista vasta sateiden alkamisen ja kumppareiden esiinkaivamisen myötä. Ensi viikko hillutaan vielä kesähepeneissä Kreikan lämmössä, mutta koska syksy alkaa pikkuhiljaa rantautua tänne Suomen puolelle, voi ottaa varaslähdön jo nyt tutkailemalla vähän nettikauppojen valikoimaa. Isoja investointeja syyspukeutumisen suhteen en aio tänä vuonna tehdä, mutta nämä neljä alla näkyvää kappaletta olisivat sitten sitäkin halutuimpia!

Scarf: Mulberry / College: GAT RIMON
Shoes: Marc O´Polo / Shorts: Tommy Hilfiger

Mulberryn huivi on keikkunut jo pitkään himotuslistallani. Pari kertaa sitä olen jo käynyt etsimässäkin, mutta tuo klassikkohuivi tuntuu olevan niin suosittu, että se on aina myyty loppuun. Syksyksi luvattiin lisäkappaleita, mutta Mulberryn (taas) uusien hinnankorotusten takia huivin hinta on noussut kuitenkin jopa yli kahteensataan euroon, joten nyt täytyy tarkasti miettiä raskinko huivia ostaa.

Paria vaaleanharmaata college-paitaa katselin jo keväällä, mutta lopulta päädyin siihen tulokseen, ettei se olisikaan ihan oikein "mun juttu". Ystävän päältä bongattu nahkaisillla yksityiskohdilla varustettu kollari oli kuitenkin niin mieleen, että tällainen on saatava myös minunkin vaatekaappiini!

Uudet matalapohjaiset nilkkurit olivat metsästyksessä jo viime syksyn puolella, mutta minua miellyttäviä yksilöitä ei vain tullut ikäväkseni vastaan. (Myönnän olevani aikamoinen kenkänirso..) Toiveena olisi, että kengät olisivat nahkaa ja mielellään tummanruskeat. Kuvassa näkyvä nilkkuri on pyörinyt mielessäni jo pitkään, mutta koska sekään ei ole kolahtanut täysin, olen sen jättänyt ostamatta. Se kuitenkin palaa aina vaan mieleeni, joten...

Syksyisiä tweed-shortseja olisin myös vailla! Ne voisi sujauttaa jo nyt päälle ilmojen viiletessä ja paksujen sukkahousujen ja neuleen kanssa niitä voi käyttää vielä myöhemminkin syksyllä.

Onko teillä jotain syyshimotuksia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)